Start valpreventiecursus

04-06-2019

Vanaf juni start de verkorte valpreventiecursus!

Voor iedereen met een verhoogd valrisico, bieden wij een valpreventiecursus aan. De cursus wordt door meerdere huisartsen aanbevolen, met name onder ouderen. Benieuwd of deze cursus iets voor u is? Doe dan de snelle Valrisicotest.

 

Valtechnieken

Tijdens deze cursus zullen de valtechnieken worden besproken en geoefend. Dit is de verkorte 3-daagse cursus die wij aanbieden in de gymzaal, begeleid door Astrid Leurs en Irene Rasch.

 

Wanneer

De cursusdagen zijn op de woensdagen 5, 19 en 26 juni van 19:00-20:30 uur. Heeft u interesse in deze cursus of kent u iemand die mogelijk mee zou willen doen met deze cursus? Geef dit dan door bij de receptie of aan een van onze fysiotherapeuten! Om de kwaliteit van de cursus zo hoog mogelijk te houden, is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol = vol dus meldt u snel aan!

 

Kosten

De kosten van deze 3-daagse cursus bedragen €75,00. Mogelijk komt u in aanmerking voor een (deels) vergoeding door u zorgverzekeraar voor preventieve cursussen. Neem contact op met uw eigen zorgverzekering voor meer informatie hierover.

 

De langere valpreventiecursus van 6 weken zal na de zomer plaatsvinden! Hierbij zal naast de valtechnieken ook kracht- en balanstrainingen worden gedaan. Als u interesse heeft in deze cursus, kunt u een afspraak maken met Astrid of Irene om een valanalyse uit te voeren.